Ευχαριστώ

Σ' ευχαριστώ που μπήκες στη ζωή μου...
Που με αγάπησες γι' αυτό που είμαι...
Που με συμβουλεύεις πάντα για το καλό μου...
Που προσπαθείς για την αγάπη μας...
Σ' ευχαριστώ που υπάρχεις αγάπη μου...

Του .... το χέσιμο

Πόσο φτύσιμο και χέσιμο μπορείς να φας στη ζωή σου λες; Από τους φίλους, από συγγενείς, από γνωστούς, από γκόμενους/ες κ.λ.π; Όσο και να φας δεν πιστεύω να συγκρίνεται με το χέσιμο που έφαγα χθες το βράδυ!


Πήγαμε σε μια μουσικοχορευτική παράσταση στο Κηποθέατρο Λεμεσού "Ψυχεδέλεια". Παρκάραμε λίγο μακρυά μιας και τα αυτοκίνητα παλιά και τσούκου - τσούκου φτάσαμε. 


Ήταν μια υπέροχη παράσταση με πολύ καλές χορογραφίες και καλό συντονισμό (δε θα το λεγα τόσο για το συγχρονισμό).


Όμως η μασκότ της βραδιάς ήταν ένα κοριτσάκι, 3 χρονών θα 'τανε δε θα 'τανε. ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Ένα στρουμπουλό κοριτσάκι, όλο τσιμπιές, μια γλύκα ο τρόπος που χόρευε αλλά και οι πόζες που έπαιρνε το κάτι άλλο! Ήταν το κοριτσάκι michellin (το στρουμπουλό ανθρωπάκι της γνωστής εταιρείας ).
Τελειώνει η παράσταση με το καλό και πάμε να φύγουμε. Βλέπουμε από μακριά το αμάξι και λέμε ότι έχουν πέσει πολλά φύλλα πάνω στο αμάξι μας. Αμ δε! Όταν πήγαμε από κοντά τρομάξαμε να αναγνωρίσουμε το αυτοκινητάκι μας διότι ήταν κάπως έτσι :S



Πόσο περισσότερο θα μπορούσανε να με χέσουν αυτά τα καλά πουλάκια;! Σημειωτέον ότι το αμάξι είχε 4 μήνες να πλυθεί και αποφάσισα να το πάρω την Κυριακή! Σνιφφφφ... Άτε πάλι τρέχα και τι να τους εξηγήσεις όταν το δουν το αμάξι;! :D

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Related Posts with Thumbnails

Πόσοι κόπιασαν στην κουβεντούλα μας...

 hit counter

hit counter

Τι ειπώθηκε...

Configure your calendar archive widget - Edit archive widget - Flat List - Newest first - Choose any Month/Year Format

Τι ειπώθηκε πιο παλιά...

Tik..tak

Followers